Toast med rökt hjortkött, sallad och pepparrotscrème

4 portioner

150 g rökt hjortkött (Rökt hjorthjärta eller annat rökt hjortkött)
1 msk finhackad rödlök
2 msk finhackad ättiksgurka
1,5 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
2 tsk finriven pepparrot
4 skivor vitt bröd
Smör, rapsolja
Sallad (små späda blad)
Körsbärstomater, persilja.
Salt och svartpeppar

1. Skär köttet i små bitar, ta intemer hårda delar eller mörka kanter.

2. Skala och hacka rödlöken. Skär ättiksgurkan i små bitar.

3. Vispa Crème fraichen kraftigt . Blanda i majonnäs och pepparrot. Vänd ner kött och lök och blanda försiktigt.

4. Kantskär brödet. Stek brödet gyllenbrunt.

5. Fördela viltköttsröran på bröden. Garnera med sallad, tomater och persilja.

Skriv ut receptet!